Enllaços d'interès

A continuació trobareu enllaçats un recull de recursos i webs d'educació medi ambiental: 
Escoles Verdes . Enllaç a la pàgina del gencat on trobarem tota la informació sobre el programa Escoles Verdes, materials, centres adherits,...

XESC: Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya.

Euronet 50/50 . Projecte europeu adreçat a les escoles i que promou l'estalvi d'energia, la reducció d'emissions de CO2 i abordar la lluita contra el canvi climàtic 

AIGUA . Recursos pedagògics per treballar l'aigua com a bé indispensable per la vida, adreçats a l'aulumnat de primària i secundària

Xarxa de custodia del territori. La XCT és una organització sense ànim de lucre constituïda per entitats, institucions i persones que volen impulsar el desenvolupament i l'ús de la custòdia del territori al nostre país. La XCT creu en la necessitat i en l'oportunitat de capacitar la societat civil perquè pugui tenir un paper actiu i directe en la conservació del territori.

Viulaterra.cat És un portal web adreçat a persones que, estiguin interessades en conservar la natura i els paisatges del nostre país. Hi ha moltes maneres per assolir aquest repte, però des d'aquest portal aposten per un instrument diferent que requereix la implicació de la ciutadania.


Custòdia Marina  Grup de Treball de custòdia del territori que neix amb l'objectiu d'aplicar un nou sistema de conservació marina basat en la participació de la societat civil a través d'acords voluntaris entre els diferents agents implicats.

Custòdia fluvial  Grup de Treball de custòdia del territori que neix amb l'objectiu d'aplicar un nou sistema de conservació fluvial basat en la participació de la societat civil a través d'acords voluntaris entre els diferents agents implicats.

Departament de medi ambient Web institucional de la Generalitat de Catalunya, amb els principals esdeveniments i recursos de medi ambient. 

Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans Web de l'Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu gestionar amb criteris de qualitat i sostenibilitat la prestació dels serveis urbans i el manteniment de l'entorn, així com liderar els compromisos de millora del medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic.

Espai de medi ambient a la televisió de Catalunya (TV3). amb seccions importants com els pròxims programestots els programesenllaçosnotíciesagenda i fòrum.

Espai d'Escoles Verdes del Servei Educatiu de l'Alt Maresme al Facebook on es recullen i publiquen informacions, notícies, actes i tota mena de recursos pedagògics dedicats a les ciències naturals (És un entorn obert al qual es pot accedir i utilitzar sense haver d'estar registrat al Facebook)

Aprenentatge Servei. L'aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo

MATERIALS: 
Custòdia del territori Presentació de la custòdia del territori, el dia 15 de novembre a la seu del SE, a càrrec de Júlia García Pastor